DAVLAT VA HUQUQ ASOSLARI FANINI O’QITISHDA INTERFAOL METODLARNING QO’LLANILISHI - Parpiyeva Xalida Abdinabiyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada davlat va huquq asoslari fanlarini o‘qitishda interfaol usullar yoritilgan. Huquqiy ta'lim sohasida interfaol yondashuvlarning o'quvchilarning faolligi, tushunish va tanqidiy fikrlashiga ta'sirini o'rganadi. Tadqiqot adabiyotlar tahlilini o'z ichiga oladi, huquqiy ta'limda interfaol o'qitish metodologiyasi bo'yicha mavjud tadqiqotlarni namoyish etadi, so'ngra aniq usullar, natijalar, amalga oshirish bo'yicha taklif va keng qamrovli xulosani o'rganadi.