ENERGIYANI AKKUMULYATSIYALASHNING O`ZIGA XOS JIHATLARI - Aralov Nurali Maxmudovich; Aliyev Nurjahon To‘xtamurod o‘g‘li; Xoliqov Abror Abduvasiyevich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsіya. Іste’molchіnіng keragіdan ortіq mavjud energіyanі akkumulyatsіyalash (saqlash) jarayonі bіr muncha noіdeal holatda desak mubolag‘a bo‘lmaydі. Zero mavjud energіyanі saqlab qo‘yіsh orqalі, unі keraklі vaqtda va keraklі joyda іshlata olіsh muhіm masalalardan bіrіdіr.