ADABIY TIL LEKSIKASINING DIALEKTAL SO‘ZLAR HISOBIGA BOYISHI - Choriyev Ulug‘bek (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada adabiy til leksikasining dialektal so‘zlar hisobiga boyib borishi hamda mazkur jarayonning o‘ziga xos xususiyatlari haqida mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek, mavzuni o‘qitish borasida ham bir qancha tavsiyalar berilgan.