КРЕДИТ-МОДУЛ ТИЗИМИДА ПЕДАГОГЛАРНИНГ ФАОЛИЯТ ТУРЛАРИ - Джаналиева Гулбахрам Абдурашитовна; Умирова Сахобат Сахобжоновна; Тракбаева Гулнур Наврузбековна (PEDAGOGS, 2024)
Ушбу мақолада олий таълим муассасаларида кредит-модул тизимини жорий этилиши ва бу тизимда педагогларнинг фаолият турлари батафсил ёритиб берилган.