NAVOIY – BARHAYOT - Satimova Ra`no Habibullayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Biz hayotimizning har bir jabhasida Hazrat Navoiyga muhtojmiz,u zotdan so`z kutamiz.Shoir iborasi bilan aytganda o`zini “ahli ma`ni”,ya`ni ziyoliman deb hisoblagan kishi borki,oz hayotini , maslagini Navoiysiz tasavvur qila bilmasligi kerak.Ana shu ma`noda ushbu maqola ham qimmatlidir.