KORXONA JIHOZLARI FANINI O‘QITISHDA AUTO PLAY MEDIA STUDIO DASTURINING O‘RNI - Davlatov Farrux Farxodovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada AutoPlay Media Studio dasturi yordamida oily ta’lim tizimida o‘qitiladigan “Korxona jixozlari” fanidan “Maydalash usullari, uskunalari va ishlash qoidalari” mavzusi bo‘yicha tayyorlanagan elektron o‘quv moduli yoritilgan. Shuningdek maqolada mavzu bo‘yicha multmediali elektron o‘quv modulini tayyorlash va ishlatish to‘g‘risida ko‘rsatmalar berilgan.