PEDAGOGIK YONDOSHUVDA FANLAR ARO BOG’LIQLIKNI ZAMONAVIY TALQINDA YETKAZISH USULLARI - Ismoilova Dilfuza Ibodullayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya – Ushbu maqolada iqtisodiyot fanining bugungi kunda jamiyatdagi o’z o’rni va uni puxta o’rganizshning qay darajada dolzarbligi va fanlar bilan bog’liqligi haqida mulohazalar yuritilgan.