PEDAGOGIK INTEGRATSIYANING ASOSIY KOMPONENTLARI VA AMALGA OSHIRILADIGAN FUNKSIYALAR - Uralova Muxabbat Sanjar qizi (PEDAGOGS, 2023)
Annotatsiya. Maqolada integratsiyaning asosiy komponentlari va amalga oshiriladigan funksiyalar haqida so‘z yuritilgan. Pedagogik jarayonda integratsiyaning o‘rni va ahamiyati haqida aytib o‘tilgan.