ALOHIDA TA’LIMGA EHTIYOJI BO‘LGAN BOLALARNING TA’LIM-TARBIYA BERISH TIZIMINING MAZMUN MAXIYATI (Inklyuziv ta’lim ) - Husanova Nilufar Farxod Qizi (PEDAGOGS, 2023)
Annotatsiya: Ta’lim jarayonining oldiga qo’ygan maqsad va vazifalariga ko’ra turli yoshdagi bolalar va o’smirlarning umumiy ta’lim-tarbiyasi masalalari bo’yicha olib borilayotgan va amalga oshirilayotgan bilim berish jarayonlari bilan bir qatorda ulardagi mavjud bo’lgan nuqsonlar va anamaliyalarni bartaraf etishga oid korrektsion maxsus fanlar, mashg’ulotlar o’tkazilishi ham muhum tarkibiy qismdir.