ҲАРБИЙ ПЕДАГОГ КАДРЛАРНИ ТАЙЁРЛАШДА ИЛМИЙ ТАДҚИҚОТ ИШЛАРИНИНГ РОЛИ, ЎРНИ, АҲАМИЯТИ - Махмудов Розмет Муратович; Иброхимов Анвар Ражабович (PEDAGOGS, 2023)
Анотация: мақола ўзининг моҳиятига кўра ҳарбий хизматчиларнинг илмий тадқиқот ишлари билан шуғулланиши, илмий тадқиқот ишларини олиб боришда мавзу танлаш, унинг объекти, предмети, мақсади ва вазифаларини тўғри танлаш, илмий ишнинг салоҳиятини оширади дейилган. Ҳарбир ҳарбий хизматчи олий ҳарбий таълим муассасаларида фаолият олиб борар экан, албатта илмий иш билан шуғулланиши ва илмий даража ва унвонга эга бўлишини давлатимиз раҳбарининг талабларидан бири сифатида қаралган.