ALEKSANDR MAKEDONSKIY HAYOTI, HARBIY YURISHLARI VA O‘LIMIDAN KEYINGI JARAYONLAR - Kuranbayev Amirxon Sardor o‘g‘li (PEDAGOGS, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Aleksandr Makedonskiyning hayoti va harbiy yurishlari haqida so‘z boradi.