BOZOR IQTISODIYOTI NIMA VA UNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI QANDAY NAMOYON BO’LADI? - Abduxoliqov I.F. (PEDAGOGS, 2023)
Annotatsiya: Bozor iqtisodiyoting asosiy tamoyillarini tushunish va uning zaif va ijobiy sifatlarini anglab yetish aynan ijtimoiy-iqtisodiy tizimlar haqidagi bilimlarni boyitishda va ularni bir-birlaridan farqlashda muhim ahamiyat kasb etadi. Kundalik hayotda ko’p duch keladigan ‘’Bozor iqtisodiyoti’’ning tushunchasi haqida ma’lumotga ega bo’lish ham iqtisodiyot sohasidagi bilimlarni keng to’ldirishda muhim ahamiyat kasb etadi.