BOSHLANG`ICH TA`LIMDA TABIIY FANLAR SOXASINING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Shamsitdinova Muxayyo Abduraximovna (PEDAGOGS, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang'ich ta'limda tabiiy Fanlar sohasini rivojlantirish istiqbollari ko'rib chiqiladi. U hozirgi adabiyotlarni o'rganadi, mavjud usullarni tahlil qiladi, potentsial natijalarni taqdim etadi, aniqlangan tendentsiyalar bo'yicha munozarada qatnashadi va boshlang'ich maktablarda tabiiy Fanlar bo'yicha yanada mustahkam va samarali o'quv dasturini yaratish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.