УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИДА ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ - Ахралова Дилафруз Икром Қизи; Ахророва Севара Сулаймон Қизи (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: мақолада педагогик технологияларнинг таълим сифати ва самарадорлигини ошириш ҳамдадаги ўрни ва аҳамияти, шунингдек мактаб битирувчиларининг ҳаётий мақсад ва тамойилларни танлашдаги зарурати ёритилган.