FIZIKA KURSINI O’QITISHDA FANLARARO ALOQADORLIK ASOSIDA O’QITISHNING AHAMIYATI - Boyturayeva Gulbaxor Kamoliddin qizi (PEDAGOGS, 2024)
Anotatsiya. Ushbu maqola fizika kursini o'qitishda fanlararo yondashuv haqida ma’lumot beradi. O’quvchilar tomonidan asosiy fanlarni o'zlashtirishda fizika muhim rol o'ynaydi.