INKLYUZIV TA‘LIM JARAYONI ISHTIROKCHILARI, OTA-ONALAR, KENG JAMOATCHILIK VA AHOLI O‘RTASIDA TARG‘IBOT ISHLARINI OLIB BORISH, ULARGA NISBATAN BAG‘RIKENGLIK MUNOSABATINI SHAKLLANTIRISH. - Rizayeva Yulduz Mamir qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Inklyuziv ta‘limni rivojlanishida bag‘rikenglik, insonparvarlik tushunchalarini jamiyatimiz o‘rtasida keng shakllantirish, inklyuziv ta‘limda ta‘lim olishga chiqayotgan va endi jalb qilinadigan bolalarni tenghuquqlilik asosida umumta‘lim muassasalariga qamrovi.