MATEMATIKA O‘QITISHNING SODDALASHUVI - Nabiyev Fazliddin (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqoladan ko‘zlangan maqsad shundaki matemtika fanini o‘qitishda yuzaga keladigan muaommolarga atroflicha yechim topish fan rivoji uchun yangi ta‘lim texnalogiyalarini aloqadorligini qay darajada ekanligini, yangi ta‘lim texnalogiyalarini fan rivojida tutgan o‘rni haqida atroflicha ma‘lumotlar keltirib o‘tilgan