MUHAMMAD YUSUF ADABIY MEROSIDA MILLIY XARAKTER XUSUSIYATLARI - Pazliddinov Sherzodbek Qurbonovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Muhammad Yusufning adabiy merosi va milliy xarakter yaratish mahorati boʻyicha oʻziga xos ijodkor ekanligi, milliy xarakter xususiyatlari haqida soʻz boradi.