NEMIS YOZUVCHISI PETER BIKSEL IJODIDA KICHIK HIKOYALAR TALQINI - Majidova Muhayyo Sirojiddinovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotasiya: Maqolada nemis yozuvchisi Peter Biksel ijodida kichik hikoyalar talqini va uning ijodi boʻyicha keng maʼlumotlar berilgan.