MILLIY MEROS EGALARI - Zohidov Zokir Hasanovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida kulolchilik san’ati tarixi, rivojlanish bosqichlari, maktablari va zamonaviy kulolchilik vakillari to’g’risida ma’lumot berilgan.