BIOLOGIYA SOHASIDAGI TA’LIM JARAYONLARI - Mamlakat Umarova Mirzaliyevna (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqola orqali siz hozirgi kunda o‘quvchilarda funksional savodxonlikni shakllantirish hamda ta’lim sifatini baholash jarayoni va vositalarini takomillashtirish, erishilgan natijalarni aniqlash imkonini beruvchi mexanizmlarni amaliyotga joriy qilish vazifalari ustuvor ahamiyat kasb etishini bilib olishingiz mumkin.