TURG’UNLIK BAHOSI - Muhammademinov Alijon Azizjon o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Bizga ma’lumki xususiy hosilali differensiallar fani hayotimizning ajralmas qismi hisoblanadi. Shu bilan birga yatish mumkinki ular ikki turga bo’linadi. Bular korrekt qo’yilgan va nokorrekt qo’yilgan masalalar deyiladi. Bu mavzuda asosan issiqlik tarqalish tenglamasi ustida ishlaymiz va uning nokorrekt qo’yilgan masalalari haqida suhbat qilamiz.Bundan tashqari teskari qo’yilgan masalalarning turg’unlik bahosi haqida tenglama yordamida hisoblashlar amalga oshiramiz.