BOSHQARUV PSIXOLOGIYASI VA UNING TADQIQOT O’TKAZISH METODLARI - Artikov Jumaniyoz Otabaevich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqola umumiy o’rta ta’lim maktablari raxbar xodimlari va amaliyotchi psixologlari uchun mo‘ljallangan bo‘lib, unda boshqaruv psixologiyasi, uning tadqiqot o’tkasish metodlari va jamoani boshqarishga doir ma’lumotlar o‘rin olgan.