KASB HUNAR MAKTABLARIDA DARS O‘TISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH INTERAKTIV O‘YINLARNI AHAMIYATI - Xujakulova Zuxra Xasanboyevna; Ashurova Oftobxon Xoshimovna; Nosirova Dilafruz Akbarovna; Sayitxonova Barchinoy Axatovna (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kun ta’lim sohasining muhim jihatlaridan biri hisoblangan dars jarayonlaridagi faollik, o‘qituvchining o‘z ustida ishlashi hamda kasb-hunar maktablarida dars o‘tishda samarali interaktiv metodlardan foydalanish masalalari yoritilgan. Interaktiv o‘yinlarning ta'lim jarayoniga kiritilishi darslarning samaradorligini oshirishda katta ahamiyatga ega.