ELEKTR AVTOMOBILLARI BILAN XARAJATLARNI TEJASH - Xamidov Sardorbek (PEDAGOGS, 2024)
Elektromobillar ko'p sonli tejamkorlik afzalliklari tufayli so'nggi yillarda sezilarli mashhurlikka erishdi. Ular nafaqat benzinda ishlaydigan an'anaviy avtomashinalarga nisbatan ekologik jihatdan qulayroq muqobilni taklif qiladi, balki yoqilg'i va yoqilg'i jihatidan sezilarli darajada tejash imkonini beradi.