O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING SOLIQ SIYOSATINI TAKOMILLASHTIRISHNING ASOSIY YO‘NALISHLARI - Sh.A.Shoimov (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada mamlakatimizda soliq siyosatini takomillashtirishning asosiy yo‘nalishlari tadqiq etilgan.