MOLIYAVIY NAZORATNI AMALGA OSHIRISH USLUBIYOTI - Nurmuxamedov Sirojiddin Rajabovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada byudjet tashkilotlarida moliyaviy nazorat amalga oshirishning uslibiyoti tadqiq etilgan.