ASALARILARNI MEVALI BOGʻLAR VA POLIZ EKINLARI HOSILDORLIGINI OSHIRISH FOIZ VA KOʻRSATKICHLARI - Azizov Rahmatillo Olimjon o'g'li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mevali bog'lar va dala ekinlarida asalarilarning mahsuldorligini oshirish uchun zarur bo'lgan foizlar va ko'rsatkichlarni ko'rib chiqamiz. Ushbu asosiy ko'rsatkichlarni tushunish va samarali strategiyalarni amalga oshirish orqali fermerlar va asalarichilar changlatish xizmatlarini optimallashtirishlari, asalarilarning mahsuldorligini oshirishlari va pirovardida qishloq xo'jaligi natijalarini yaxshilashlari mumkin.