ЁШЛАРНИ МАЬНАВИЙ ТАХДИДЛАРДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШДА ТАРИХИЙ ТАФАККУРНИНГ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Рустам Ахунджанович Бегматов (PEDAGOGS, 2024)
Мақолада ёшларни маьнавий тахдидлардан ҳимоя қилишда тарихий тафаккурнинг шакллантиришнинг роли ва аҳамияти қисқача баён қилинган.