TADBIRLAR ORQALI TALABALARNING KASBIY MOTIVATSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Xalimova Mashrabxon Vohidovna; Maxmudova Feruzaxon Abduraxmon qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada OTMlarda auditoriyadan tashqari tadbirlarning talaba yoshlar faoliyatidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, OTMlarda tashkil etiladigan tadbirlarning talabalarning o’quv va kasbiy motivatsiyasi rivojlanishiga psixologik ta’siri haqida ma’lumotlar berilgan.