НАНОФИЗИКА КУРСИНИНГ ФУНДАМЕНТАЛ БИЛИМЛАРИ - Савурова Шаҳризода Абдумалик қизи; Муқимов Комил Муқимович (PEDAGOGS, 2024)
Маълумки, ҳозирги кунда техника ва технологиялар шиддат билан ривожланаётган даврда таълимга эътиборни кучайтириш кераклиги ҳеч биримизга янгилик эмас назаримда. Қадим – қадимдан ривожланган, тараққий этган мамлакатлар биринчи ўринда таълимга эътибор ва маблағ сарфлашган. Шундай экан бугунги кундаги ўзгаришлар ва тараққиётга тайёр туришимиз учун албатта биз илмга мурожаат қиламиз.Ушбу тезисда биз бугунги кундаги долзарб масалалардан бири бўлган нанофизика курсига кириш ва унинг фундаментал билимларини эгаллаш ҳақида айрим масалаларни ёритганмиз.