МАКТАБГАЧА ТАЬЛИМ ТАШКИЛОТИДАГИ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАР НУТКИДАГИ КАМЧИЛИКЛАРНИ БАРТАРАФ КИЛИШНИНГ НОАНЬАНАВИЙ УСУЛЛАРИ - Yoqubova Sadoqat Otaxonovna; Rahimova Dilfuza Nurmetovna (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Маколада мактабгача таьлим ташкилотидаги тарбияланувчилар нуткидаги камчиликларни бартараф килишнинг ноаньанавий усуллари хакида кенг малумотлар берилган.