BULUTLI HISOB: AFZALLIKLAR, XIZMAT KO’RSATISH MODELLARI VA KELAJAK TENDENTSIYALARI - Ochilova Gulxayo Choriyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz bulutli hisoblashning afzalliklari, xizmat ko'rsatish modellari va kelajak tendentsiyalari haqida ma'lumotlarni yoritamiz. Maqolaning maqsadi bulut texnologiyalaridan qanday foydalanish samarali ekanligini aniqlashdir.