QALAMTASVIRNI MUKAMMAL EGALLASHDA XOMAKI RASMLAR ISHLASHNING O‘ZIGA XOS O‘RNI - Sh.B. Oydinov; O. Sh. Baxronova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Taqdim etilayotgan ilmiy maqolada bo‘lajak rassom o‘qituvchilarni qalamtasvirni mukammal egallashlarida xomaki rasmlar ishlashdan o‘rinli foydalanishning ayrim samarali usullari yoritilgan. Shuningdek qalamtasvirda rasm ishlashni o‘rganishda yuzaga keladigan ba’zi muammolarni bartaraf etishning dastlabki bosqichlari yoritib berilgan.