ALLERGIYA KASALLIGI, UNING PAYDO BO`LISHI VA DAVO CHORALARI - Xodjayeva Naimaxon Umirzaqovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada xozirda barcha rivojlangan davlatlarni ham katta xavf ostiga qo`yayotgan va yanada yosharib kelayotgan xavfli kasallik-Allergiya xaqida fikr yuriltilgan bo`lib, uning paydo bo`lishi,organizmda qanday o`zgarishlar sodir bo`lishi, uning davo choralari xaqida ma`lumotlar keltirib o`tilgan.