ABU ALI IBN SINONING “TIB QONUNLARI” ASARINING MOXIYATI - Ikramova Odinaxon Ubaydullayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. “Kitob al Qonun fit-tib” asari mashxur tibbiyot faning asoschisi Abu ali ibn Sinoga tegishli bo`lib, avval ham, hozir ham o`zining qadri qimmatini yo`qotmay, avloddan avlodga o`tib yanada sayqallanib va qadrlanib borayotgan tibbiy asardir. Bu kitob o`z davrining mufassil tibbiy ensiklopediyasi xisoblanib, xozirda deyarli barcha tibbiyot sohasi vakillariga asosiy qo`llanma bo`lib xizmat qilib kelmoqda.