SUN’IY INTELLEKTNING ILMIY TADQIQOTLARDA QO’LLANILISHI - Raxmatullayeva M.A. (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Sun'iy intellekt (SI) so‘nggi yillarda texnologiya va ilm-fan sohasida katta taraqqiyotga erishdi va bu texnologiya jamiyatimizning turli jabhalarida sezilarli o‘rin egalladi. O'zining ma'lumotlarni tahlil qilish, bashorat qilish va o'rganish imkoniyatlari bilan SI turli ilmiy sohalarda yangiliklar yaratmoqda. Ushbu maqolada sun'iy intellektning ilmiy tadqiqotlarda qo'llanilishiga oid ma’lumotlarni ko’rib chiqamiz.