OZIQ-OVQAT BO’YOQLARNING FOTOFIZIK VA FOTOXIMIK XOSSALARI - Tuksanova Zilola Izatullayevna; Nazarov Erkin Sadikovich; Toyirova Nodira Faxriddin qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oziq-ovqat bo’yoqlarining fotofizik va fotoximik xossalarini, molekulalararo o’zaro ta’sirini tadqiq etishning, zamonaviy molekulyar spektroskopiyaning dolzarb yo’nalishlari tahlil qilingan.