PYTHON DASTURLASH TILINI BOSHQA DASTURLASH MUHITLARIDA ISHLATISH - Boboqulova Orzigul Zarif qizi; Xursandov Hamidillo Fayzillo o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annontatsiya: Ushbu maqolada PYTHON dasturlash tilini boshqa dasturlash muhitlarida ishlatish, uning vazifalari boshqa turdagi dasturlar haqida qisqacha ma’lumot aytib o’tilgan. Python-dan qanday qilib boshqa dasturlash muhitlari bilan birgalikda foydalanish, funksionallik va unumdorlikni oshirish mumkinligi o‘rganiladi.