YOSHLAR HAYOTIDA VIRTUALLASHUV SABABLARI VA OMILLARI - Shoxobutdinov Shaxzodbek Ozodbek o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bugungi kunda virtual olam ta’sirini kuchayishi, shaxsdagi internet va kompyuter o‘yinlariga tobelikning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari borasida fikr yuritiladi.