SIYOSIY JARAYONLARDA SIYOSIY MANIPULYATSIYALARNI AMALGA OSHIRISHDAGI SIYOSIY TEXNOLOGIYALAR - Elyorbek Atavullayev (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada siyosiy manipulyatsiyalarni amalga oshirishda foydalaniladigan siyosiy texnologiyalar, shuningdek, ular orqali siyosiy jarayonlarga ta’sir etish usullari haqida fikr yuritilgan. Bundan tashqari, siyosiy manipulyatsiyaning ahamiyati va oqibatlari to‘g‘risida o‘z ilmiy qarashlarini bayon etgan olimlarning mulohazalari bayon etilgan.