MEHNAT RESURSLARI (AHOLI SONI) O’SISHINING BOTIQ QONUNI - Egamov Jasurbek; Obidov Elyor (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Mehnat resurslari (aholi soni) o’sishining botiq qonuni o’rganilib chiqilgan. Bundan tashqari isbotlash uchun misollar ham keltirilgan