VAQTNI BOSHQARISH TEXNOLOGIYASI VA UNING AHAMIYATI - Fayziyev Mirzaali Asfandiyorovich; Odilova Xayriniso Gʻulom qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Maqolada vaqtni boshqarish va uning ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Kirish qismida mavzuning dolzarbligi keltirilgan. Mavzuga oid adabiyotlarning tahlili boʻlimida vaqtni boshqarish texnologiyasi boʻyicha olib borilgan tadqiqotlar tahlil qilingan. Tadqiqot metodologiyasi boʻlimida vaqtni boshqarish texnologiyasi va ahamiyati to’g’risida asosli ma’lumotlar berilgan. Tahlil va natijalar bo`limida vaqtni samarali boshqarish bandlari ko’rib chiqilgan va xulosa keltirilgan.