KASBI TUMANIDAGI DENOV-NOVQAT KANALINI BETONLASHTIRISH ISHLARINI OLIB BORISH TEXNOLOGIYALARI - Mamarasulov Sobir Raxmonqul o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Kasbi tuman suv yetkazib berish xizmatiga qarashli Denov-Novqat kanalini holati, betonlashtirish ishlari keltirib o‘tilgan.