BOLANING KAMOL TOPISHIDA OTA-ONALAR VA PEDAGOGLARNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Isxakxodjayeva Dilobar Azadovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smir yoshdagi avlod organizmining anatomik fiziologik va jismoniy jihatdan rivojlanish davrlarining asoslari, o‘smirlarning hayot tarzi xususiyatlari bayon etilgan.