O‘SMIRLARNING PUL HAQIDAGI IJTIMOIY TASAVVURLARINI ETNOPSIXOLOGIK ASOSLARI - Xolmuratova Mahbuba Maxmudovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlar ma’naviyatini shakllantirishning ijtimoiy psixologik ahamiyati sohasida olib borilgan izlanishlar asosida to‘plangan ma’lumotlarga tayangan holda ilmiy mushohada yuritilgan bo‘lib, asosan xorij psixolog olimlarining bu boradagi psixologik qarashlari o‘rtasidagi aloqadorlik tahlil qilinadi, muammoni o‘rganishga oid tadqiqot metodi asosida olingan natijalar bo‘yicha xulosa beriladi. Shunindek, O‘smirlarning pul haqidagi ijtimoiy tasavvurlarini etnopsixologik asoslari haqida fikr yuritildi.