АФРОСИЁБ СИРЛАНГАН КУЛОЛЧИЛИГИНИНГ ШАКЛЛАНИШИДА ТЕХНОЛОГИК ЖАРАЁНЛАР - Р.Т.Ахмедов (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада асосан Ўзбекистон кулолчилигининг қадимги Афросиёб кулолчилигида қўлланилган эпиграфика ва униривожланиши ўзига хос илмий ва ижодий жараёнлар ҳақида фикр юритилади.