ZAMONAVIY DUNYODA MEDIAMAKON XALQARO RAQOBAT VA AXBOROT MAYDONI SIFATIDA - Shoyimqulova Ozoda Sayfiddin qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mediamakonda axborot tushunchasi yoritilgan boʻlib, axborotning bugungi kundagi oʻrniga ahamiyat qaratiladi. Hozirgi kunda axborot madaniyatini shakllantirish eng dolzarb masalalardan biridir. Chunki axborot oqimining jadal oʻsib borishi, taqdim etilayotgan axborotlar orasidan kerakli, foydalilarini ajratib olish murakkab jarayon hisoblanadi.