BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI O‘QITISH SAVODXONLIGI FANINING AHAMIYATI - Yo‘ldosheva Naimaxon Ubaydullo qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlangʻich sinflarda oʻtiladigan ona tili va oʻqish savodxonligi fanining ahamiyati haqida soʻz yuritiladi. Shuningdek, maqolada boshlangʻich sinflarda oʻtiladigan yangi avlod darsliklari boʻlgan ona tili va oʻqish savodxonligi fanining ahamiyati va holati haqida soʻz yuritiladi.