UMUMIY TILSHUNOSLIK NAZARIYASINING AHAMIYATI - Maxsudova Dilorom Idrisovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tilshunoslik nazariyasining, tilning tuzilishi va funktsiyasini o'rganish orqali tilshunoslik nazariyasi inson bilimini tushunish, madaniyatlararo muloqotni osonlashtirish va ta'lim amaliyotini xabardor qilish to'g'risida to'liq bayon qilingan.